Isten hozta honlapunkon!

Nem sikerült beolvasni a hírcsatorna tartalmát.


Honlap

2024-02-03 11:06-kor frissítve,

139 látogatás.

Önkéntes Szerkesztőket keresünk!

Pepita

2013-10-22 00:47:23

Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Kedves Testvérek!

Varga Jánosné (Marika) és Piroska János rengeteg alapítványi önkéntes munkája mellett nem tudja felvállalni az egyházközségben vagy az alapítvány munkájában történő fontosabb események honlapon való közlését, ezért felkértek, hogy lelkes hívek bevonásával próbáljak javítani a helyzeten.

Jómagam a webalkalmazás karbantartását látom el, illetve a szerveren felmerülő esetleges problémákat orvoslom. Ezen kívül egy-egy eseményen, ha ott vagyok, vagy fel tudok készülni rá, akkor fotózást és a képek feltöltését tudom vállalni.

Ezért kérem minden kedves hívőnket, fiatalt és időset egyaránt, hogy gondolkodjon el rajta, hogy miben tudna segíteni - elsősorban hírek, események megírására gondolunk -, hogy ez a honlap népszerűbb legyen!

A 21. században fontos az internetes megjelenés, kiemelten a szállásadóknak, mert a fizetővendégek túlnyomó többsége csak az interneten keres szállást.

Mint tudjuk, az alapítvány pályázati forrásokból kialakította a kántorlakból a Jó Pásztor Apartmanházat. Ahhoz, hogy megnyitását követően vendégek is legyenek, elengedhetetlen egy népszerű, sokak által látogatott honlap, ami - nem utolsó sorban - valódi online szállásfoglalással is szolgál. (Azonnal megtudja a vendég, ha biztosított a foglalása, nem kell ügyintéző visszajelzésére várnia.)

Népszerű és látogatott honlap az lehet, amelyen rendszeresen jelennek meg friss hírek, tartalmak, valamint társhonlapokkal linket cserél. Ez utóbbinak is az élő honlap az alapfeltétele.

Piroska János és a magam nevében is azt kérem, hogy aki érez egy kis íráskészséget magában, vagy egyéb ötlete van, az keressen meg engem vagy egy e-mailben az itteni Kapcsolat oldal aljáról, vagy bármelyik szentmise után, ha leértem a karzatról, pár percet szoktam ott időzni. Bővebb felvilágosítással személyesen tudok szolgálni.

Hírt feltölteni egy nagyon egyszerű szerkesztővel lehet:

Köszönettel és tisztelettel:

Horváth Péter


Nincsenek megjegyzések.